Bazen schildersbedrijf sinds 1980

Beglazingen

Een van onze werkzaamheden is het vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt voornamelijk particulier werk, hoewel wij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken en in de nieuwbouw werkzaam zijn.

Beglazingen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden en nog vele andere soorten.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen met de recente prijzen.

Als OnderhoudNL Garantie Glaszetbedrijf kunnen wij u een compleet pakket diensten leveren. Of het nu het traditionele floatglas (enkel glas) betreft of de diverse soorten isolerende beglazing wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

(Isolerende) Beglazing van uw woonhuis, bedrijfspand, keuken of wat dan ook, u bent hier aan het juiste adres. Ter verhoging van uw leefcomfort leveren wij diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolatieglas, maar ook HR+ en HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement.

Isolerende beglazing: Alle nieuwe huizen van tegenwoordig worden voorzien van isolatieglas omdat een van de maatregelen die genomen kunnen worden om energie uit te sparen het aanbrengen van isolerende beglazing is. Isolatieglas houd de warmte binnen en de kou buiten, en dat voorkomt condensatie, voornamelijk in combinatie met een ook te leveren ventilatierooster. Eventueel kunt u kiezen voor gehard floatglas of gelaagd glas. (inbraakpreventie)

Glas is er in vele soorten en voor allerlei doeleinden

Wij hebben heel veel soorten glas in ons assortiment. Hieronder vind u enkele voorbeelden: