Ouddorp

Bezuijen Bemiddeling

Als iemand iets kan vertellen over het belang van een goed onderhouden woning, dan is het natuurlijk een makelaar. Schildersbedrijf Bazen verzorgt het onderhoud aan het kantoor van Bezuijen Bemiddeling. Hét makelaarskantoor op de kop van Goeree-Overflakkee.

Jan Bezuijen weet nog dat Andres Bazen kwam kennismaken: ‘Andres is een beste vent. Hij vertelde me over GlansGarant. Nu wil het feit: ik zit in de huizen en soms zie ik woningen waarbij ik me afvraag: waarom geef je niet wat geld uit aan de tuin en de schilder? Dat maakt GlansGarant ook zo’n topdeal met die maandelijkse betalingen. Afijn, ik nam een abonnement voor mijn eigen woning en later ook voor ons kantoor. En dat bevalt uitstekend: keurig personeel en afspraak is afspraak. Kijk, met zo’n goede ervaring kun je het tenminste ook aanbevelen. Dus ik adviseer kopers regelmatig om zich te abonneren op GlansGarant. Leuk bedrijf, punt.’

Gerelateerde projecten

Voor Benschop & Sterling Netwerk Notarissen hebben we in 2021 de buitenboel grondig onder handen genomen. Het kantoor gelegen aan de haven van Goedereede kent vele authentieke details. Dit vraagt om een vaste hand en precisie schilderwerk. Het resultaat, een prachtig statig pand strak in de lak.

Lees verder

Notariskantoor Benschop & Sterling

Goedereede

In het voorjaar van 2017 hebben we de buitenzijde van deze woning in Oostvoorne aangepakt. Een complete sanering van al het stuc en houtwerk was wel nodig. De gevels zijn kaal gemaakt en met een nieuw systeem behandeld.

Lees verder

Sanering woning

Oostvoorne

In Dirksland zijn 11 luxe appartementen gebouwd in traditionele stijl. In het voorjaar 2013 hebben we het complete schilder en behangwerk van dit mooie gebouw verzorgd.

Lees verder

Appartementen De Nieuwe Gooye

Dirksland

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.