Schilderwerk

Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit van ons schilderwerk. Aan woningen, bedrijven en zelfs aan monumenten.

Kleurmakerij

We mengen onze verf bij Bazen. We gebruiken hier een compleet geautomatiseerde kleurenmengmachine voor. Zo maken we alle producten van Trimetal Bouwverven en Sikkens Bouwverven in elke kleur die maar te verzinnen is.

Transparante beits, synthetische lak, muurverf, watergedragen producten, 2-componenten coating, grondverf en muurverf. Bij Bazen maken we al deze producten zelf uit voorraad.

Wat is het voordeel van zelf mengen? Simpel, we kunnen voor elk product ter plekke elke gewenste kleur maken. Onze schilders hoeven nooit op een levering vanuit een groothandel te wachten. Goed om te weten: we mengen niet alleen verf voor eigen gebruik, als particulier kunt u gewoon bij ons terecht voor verf.

Twee hoogwerkers

Schildersbedrijf Bazen beschikt over twee eigen hoogwerkers. Hiermee kunnen onze schilders veilig op grote hoogte werken. Met een hoogwerker zijn lastige hoekjes veel makkelijker te bereiken dan met een ladder of met een steiger. Dat komt niet alleen de veiligheid maar ook de kwaliteit ten goede.

Onze klanten kiezen liever voor uitvoering met een hoogwerker. Al was het maar omdat ze liever niet voor een langere periode een steiger voor hun woning of pand willen. We hebben een spinhoogwerker op rupsbanden. Met deze compacte hoogwerker kan een schilder tot 14 meter hoogte werken. En erg handig: deze hoogwerker past door een deur! Voor grote hoogten in de buitenlucht werkt Bazen sinds 2019 met een autohoogwerker. Deze hoogwerker reikt tot 24 meter hoogte.

BTW op schilderwerk gewijzigd naar 9%

Als woningeigenaar betaalt u slechts 9% btw op schilderwerk. Deze gunstige regeling geldt uitsluitend voor particuliere woningen van 2 jaar of ouder. Deze datering luistert nauw, daarom is het bouwjaar volgens de gemeentelijke administratie bepalend.

Is uw woning in verschillende stadia gebouwd? Dan moet minstens de helft van de woning ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.