zakelijk

Uw zakelijke partner voor éénmalig onderhoud, een meerjarig onderhoudsplan of een complete renovatie.

Bedrijven

Schildersbedrijf Bazen werkt voor tientallen bedrijven en organisaties. Van vakantieparken tot makelaarskantoren. Soms schakelt een aannemer ons in om bij te springen. De reden om voor Bazen te kiezen verschilt. De een zoekt een professionele schilder. De ander wil juist een vertrouwde onderhoudspartner. De redenen om bij Bazen te blijven zijn altijd hetzelfde: vakwerk, afspraak is afspraak en betrokken. Mooier dan een van onze tevreden klanten kunnen we het zelf niet zeggen: ‘Inmiddels beschouwen we de schilders als onderdeel van ons eigen team.’

Woningcorporaties

Als beheerder van duizenden huurwoningen en tientallen appartementencomplexen staat onderhoud altijd op de agenda. U zoekt een samenwerkingspartner die over verschillende kwaliteiten beschikt. Ten eerste moet het geleverde werk van hoge kwaliteit zijn, dat spreekt voor zich. Ten tweede zoekt u als projectleider misschien nog wel meer een partij die bereikbaar en betrokken is. Want er gebeurt altijd wel iets dat zich vooraf niet laat voorspellen. Dan is het fijn om met een partner te werken die meedenkt en meteen in de actie komt. Uiteindelijk draait het voor een woningcorporatie om de huurders.

VVE’s

Als Vereniging van Eigenaren wilt u achterstallig onderhoud aan het complex waar u woont voorkomen. Samen met de andere bewoners draagt u verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de gezamenlijke delen en zodoende deelt u de onderhoudskosten. Dan is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Welk onderhoud staat er dit jaar op het programma? Welk budget is er beschikbaar? Met een meerjarig onderhoudsplan van Bazen komt elk onderdeel van het complex op tijd aan de beurt. In het plan staat precies wat er de komende jaren aangepakt wordt. Zo weet u precies wat de planning is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Erfgoed onderhoud

Erfgoed verdient veel aandacht. Dat is ook nodig, want beeldbepalende bouwwerken zijn soms erg kwetsbaar. Of het nu een molen is, een gemeentehuis of een monumentaal woonhuis. Als erfgoedbeheerder zoekt u een deskundige partner voor de restauratie en regelmatig onderhoud. Een professionele partij die bovendien de uitkomsten van inspectierapporten omzet in vakkundig onderhoud. Een betrokken bedrijf dat begrijpt dat u als erfgoedbeheerder verantwoorde afwegingen maakt in uw bestedingsbudget. Want goed schilderwerk beschermt de constructie tegen de elementen. En strak in de lak ziet elk monument er weer netjes uit.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.