Meerjarig onderhoudsplan

Een investering in uw vastgoed. Want regelmatig onderhoud verhoogt het comfort en vergroot de marktwaarde.

Zekerheid

Op dit moment voeren we bij Bazen meerjarig onderhoud uit voor allerlei soorten klanten. Dat doen we bijvoorbeeld voor woningeigenaren, maar ook voor bedrijven, overheden, VVE’s, vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Met een meerjarig onderhoudsplan kiest u voor zekerheid. Ten eerste spreidt u zo de onderhoudskosten uit over meerdere jaren. Ten tweede bent u ervan verzekerd dat wij het onderhoud elk jaar volgens bij u komen uitvoeren zoals gedetailleerd vastgelegd in het onderhoudsplan.

Plan van aanpak

Een onderhoudsplan is maatwerk. Om te beginnen bekijken we heel precies wat voor onderhoud uw woning, winkel of bedrijfspand nodig heeft. We houden uiteraard ook rekening met uw budget. Daarom beginnen we altijd met een gesprek en een inspectie. Zo kunnen we al uw wensen meenemen in ons plan. Beginnen we meteen met een grote onderhoudsbeurt? Of werken we het eerste jaar wat gevoelige delen bij om volgend jaar al het schilderwerk aan te pakken? Met jaarlijkse inspecties houden we de vinger aan de pols. Is er misschien kwetsbaar houtwerk dat extra aandacht nodig heeft? Een meerjarig onderhoudsplan is een investering in uw vastgoed. Want goed onderhoud verhoogt het comfort en vergroot de marktwaarde.

BTW op schilderwerk naar 9%

Als woningeigenaar betaalt u slechts 9% btw op schilderwerk. Deze gunstige regeling geldt uitsluitend voor particuliere woningen van 2 jaar of ouder. Deze datering luistert nauw, daarom is het bouwjaar volgens de gemeentelijke administratie bepalend. Is uw woning in verschillende stadia gebouwd? Dan moet minstens de helft van de woning ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.