Over ons

Dag in, dag uit leveren we vakwerk. Of het nu gaat om een schilderbeurt, jaarlijks onderhoud, het vervangen van glas, behang aanbrengen of het herstellen van houtrot. Altijd met oog voor detail.

Van dorpsschilder tot familiebedrijf

In 1980 begon Hans Bazen zijn eigen schildersbedrijf in Herkingen. Een lang gekoesterde wens. ’s Morgens vertrok hij op de fiets naar een klus een stukje verderop in het dorp. Ladder op de schouder en alleen een broodtrommel en thermosfles mee.

Veertig jaar later zijn we uitgegroeid tot solide familiebedrijf met twintig vaste vakschilders. Elke ochtend rijden onze busjes naar klanten op
Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Hoeksche Waard en Voorne-Putten.

Omhoog! Van trapje naar hoogwerker

Een schilder en zijn trapje. Die combinatie kun je zo uittekenen. En dan heb je natuurlijk nog de ladder en de steiger. Inmiddels werkt Bazen met twee eigen hoogwerkers. Praktisch en veilig.

Als schilder kom je bij de mensen thuis

Daarom staat u als klant centraal bij Bazen – echt in alles wat we doen. Inspecties, materiaalbeheer, de uitvoering zelf natuurlijk en in al het contact dat we met u hebben. Want ons vak draait om zorgvuldigheid. Oog voor het kleinste detail. Vaak zit dat in de afwerking. Maar zorgvuldigheid zit ook in eerst de tijd nemen om u uit te leggen wat we precies gaan doen voordat we beginnen. Dat is wat onze klanten waarderen aan onze aanpak.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.