Behang

In ons team werken vaste behangers die precies weten wat er nodig is om uw behang met zorg aan te brengen.

Sierbehang

Nog altijd is behang de populairste wandbedekking in ons land. Bazen brengt dan ook regelmatig behang aan in allerlei soorten en maten. Papierbehang zonder patroon of juist met een decoratief patroon, maar ook vliesbehang, vinylbehang, overschilderbaar behang en fotobehang. In ons team werken vaste behangers die precies weten wat er nodig is om uw behang met zorg aan te brengen.

Fotobehang

Steeds meer mensen kiezen voor fotobehang. Hiermee geeft u een kamer of ruimte in één keer een unieke uitstraling mee. Een reusachtig vliegtuig op een kinderkamer. Een trotse Nachtwacht. Een adembenemend uitzicht op zee of een gloedvolle zonsondergang. Fotobehang aanbrengen is precisiewerk dat je altijd samen moet doen. Onze behangers vormen een ingespeeld team met een duidelijke taakverdeling. Zo komt uw fotobehang helemaal tot z’n recht.

Oersterk behang

Om wanden sterker en strakker te maken gebruiken we regelmatig glasweefselbehang. Dit behang verbergt oneffenheden en overbrugt zelfs scheuren. Deze eigenschappen maken dit kwaliteitsmateriaal ideaal om oude wanden op te knappen en om nieuwe wanden – die vaak jarenlang gevoelig zijn voor scheuren – te beschermen. Glasweefselbehang heeft altijd een ruitjespatroon. Daarom vragen steeds meer klanten om glad renovliesbehang. Dit behang heeft dezelfde eigenschappen, maar is van zichzelf glad. Oersterk behang voor een strak resultaat. Bij Bazen zijn we dan ook gespecialiseerd in het aanbrengen van beschermend behang. Alles bij elkaar opgeteld brengen we jaarlijks duizenden meters van dit oersterke behang aan bij renovaties, restauraties en bij grote nieuwbouwprojecten.

BTW op behangwerk naar 9%

Als woningeigenaar betaalt u slechts 9% btw op behangwerk. Deze gunstige regeling geldt uitsluitend voor particuliere woningen van 2 jaar of ouder. Deze datering luistert nauw, daarom is het bouwjaar volgens de gemeentelijke administratie bepalend. Is uw woning in verschillende stadia gebouwd? Dan moet minstens de helft van de woning ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.