Wand- en plafondafwerking

Geef extra sfeer aan uw woning met fraai binnenschilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er nodig is.

Interieurafwerking

Ook uw binnenwanden hebben regelmatig onderhoud nodig. Voor het decoratieve effect: een fraai afgewerkte woning heeft nu eenmaal een fijnere sfeer. Vaak is de afwerking ook functioneel. Zoals het aanbrengen van stootvast glasweefsel om beschadigingen te herstellen of te voorkomen. Het vergt dan ook kennis en kunde om de juiste materialen en technieken te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan speciale verf voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, de keuken en het toilet. Bij Bazen zorgen we altijd voor de perfecte afwerking van uw wanden of plafonds.

Advies

U wilt uw wanden en plafonds laten verfraaien in uw eigen stijl. Kiest u voor de bekendste afwerkingsvormen, zoals latex, stucwerk of behang? Of heeft u misschien speciale wensen voor uw interieur? Denk aan het aanbrengen van sierlijsten, plafonddecoraties of fotobehang bijvoorbeeld. Wij adviseren u graag over de haalbaarheid en de uitvoering zelf.

BTW op schilderwerk gewijzigd naar 9%

Als woningeigenaar betaalt u slechts 9% btw op schilderwerk. Deze gunstige regeling geldt uitsluitend voor particuliere woningen van 2 jaar of ouder. Deze datering luistert nauw, daarom is het bouwjaar volgens de gemeentelijke administratie bepalend. Is uw woning in verschillende stadia gebouwd? Dan moet minstens de helft van de woning ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.