Beglazing

Onze schilders zijn ook ervaren glaszetters. Wij adviseren u graag glashelder.

Duurzaam glas

Vroeger waren er twee soorten glas: enkel glas en dubbel glas. Die tijden zijn inmiddels voorbij. Inmiddels bestaan er allerlei soorten isolatieglas – van HR tot HR+++ – die allemaal hun eigen isolerende waarde hebben. Met als voordeel dat ze minder warmte of kou doorlaten. Isolatieglas vergroot het wooncomfort: in de koude winter blijft het binnen lekker warm. En in de zomer blijft het binnen juist heerlijk koel. Bazen adviseert u graag glashelder over de mogelijkheden van isolatieglas.

Glasschade

Ook bij glasschade staan we voor u paraat. Wij vervangen de beschadigde ruit en zorgen er vervolgens voor dat het schilderwerk weer netjes is afgewerkt. Onze ervaren glaszetters werken zorgvuldig en zorgen ervoor dat u er weer snel warm bij zit. Dankzij onze hoogwerkers kunnen we zelfs ruiten op grote hoogte eenvoudig en veilig vervangen.

BTW voor duurzaam glas is slechts 9%

Als woningeigenaar betaalt u slechts 9% btw voor het plaatsen van duurzaam glas. Dat komt door de regeling verlaagd BTW-tarief. Bovendien kunt u gebruik maken van een subsidieregeling voor de aankoopprijs van het glas zelf. Dat kan alleen als u naast het plaatsen van isolerend glas nog een extra isolerende maatregel treft, bijvoorbeeld het isoleren van uw dak, gevel of vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.