Dirksland

Kaai

‘Sinds een paar jaar wonen we in dit herenhuis op de Kaai in Dirksland. De witgepleisterde voorgevel en de kozijnen waren echt toe aan een goede opknapbeurt,’ vertelt Linda Oversluizen. ‘We waren dan ook op zoek naar echte vakmensen en kwamen in contact met Schildersbedrijf Bazen.’

‘Tijdens het offertetraject kregen we al vertrouwen in de kwaliteit. Dat werd bevestigd tijdens de uitvoering: het kleuradvies en de zeer professionele aanpak. De mannen werkten erg netjes, ruimden elke dag alles op en als iemand even bij ons in huis moest zijn: altijd netjes de schoenen uit. Deze positieve ervaring leidde ertoe dat we vervolgens een onderhoudsplan van GlansGarant hebben afgesloten. Het is fijn om te weten dat ons huis ook de komende tien jaar goed in de verf zit.’

Gerelateerde projecten

Voor Benschop & Sterling Netwerk Notarissen hebben we in 2021 de buitenboel grondig onder handen genomen. Het kantoor gelegen aan de haven van Goedereede kent vele authentieke details. Dit vraagt om een vaste hand en precisie schilderwerk. Het resultaat, een prachtig statig pand strak in de lak.

Lees verder

Notariskantoor Benschop & Sterling

Goedereede

In het voorjaar van 2017 hebben we de buitenzijde van deze woning in Oostvoorne aangepakt. Een complete sanering van al het stuc en houtwerk was wel nodig. De gevels zijn kaal gemaakt en met een nieuw systeem behandeld.

Lees verder

Sanering woning

Oostvoorne

In Dirksland zijn 11 luxe appartementen gebouwd in traditionele stijl. In het voorjaar 2013 hebben we het complete schilder en behangwerk van dit mooie gebouw verzorgd.

Lees verder

Appartementen De Nieuwe Gooye

Dirksland

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.