Haamstede

Landal Resort Haamstede

Bij de herbouw van Landal Resort Haamstede in 2011 werd Schildersbedrijf Bazen via een aannemer ingeschakeld. In een strak schema van enkele maanden werden meer dan honderd vakantiewoningen gesloopt, opnieuw gebouwd en compleet ingericht. ‘Tot aan het bestek in de lades en de kussens op bed.’

‘Het team van Schildersbedrijf Bazen leverde indertijd een maximale inspanning om de wanden, plafonds en al het schilderwerk in de nieuwbouw te voltooien,’ blikt parkmanager Melanie Herveille van Landal Resort Haamstede terug. ‘Daarom hebben we Bazen later uitgenodigd voor het onderhoud aan deze vakantiebungalows. Inmiddels beschouwen we de schilders als onderdeel van ons team. Het is fijn werken met steeds dezelfde, resultaatgerichte mensen. Vanwege het goede resultaat is de samenwerking ook uitgebreid naar de andere vakantieparken van Landal in Haamstede én in de regio.’

Gerelateerde projecten

Voor Benschop & Sterling Netwerk Notarissen hebben we in 2021 de buitenboel grondig onder handen genomen. Het kantoor gelegen aan de haven van Goedereede kent vele authentieke details. Dit vraagt om een vaste hand en precisie schilderwerk. Het resultaat, een prachtig statig pand strak in de lak.

Lees verder

Notariskantoor Benschop & Sterling

Goedereede

In het voorjaar van 2017 hebben we de buitenzijde van deze woning in Oostvoorne aangepakt. Een complete sanering van al het stuc en houtwerk was wel nodig. De gevels zijn kaal gemaakt en met een nieuw systeem behandeld.

Lees verder

Sanering woning

Oostvoorne

In Dirksland zijn 11 luxe appartementen gebouwd in traditionele stijl. In het voorjaar 2013 hebben we het complete schilder en behangwerk van dit mooie gebouw verzorgd.

Lees verder

Appartementen De Nieuwe Gooye

Dirksland

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.