Ouddorp

Marijkeweg

‘Wij wonen al 28 jaar in het ouderlijk huis van mijn man,’ vertelt mevrouw Both. ‘Best een flink huis met veel kozijnen, daarom lieten we het buitenschilderwerk altijd doen door een schilder. Tien jaar geleden kwam Schildersbedrijf Bazen bij ons voor een eenmalige schilderbeurt. Andres wees ons toen op iets nieuws: een onderhoudsplan voor tien jaar waarbij je per maand of per jaar een vast bedrag betaalt: GlansGarant.

Afijn, dat leek ons wel wat. Want ook al lieten we het schilderwerk altijd doen, je zit er toch steeds weer tegenaan te hikken. Nu hoeven we nergens meer aan te denken: Nicole belt ons voor de jaarlijkse afspraak en de schilders houden ook precies bij welke kleuren we hebben.

Het ene jaar zijn ze binnen twee uur klaar met de inspectie. Andere jaren duurt het wat langer, vanwege het bijwerken van bijvoorbeeld de onderdorpels. Twee keer waren ze hier zelfs een hele week bezig met de volledige schilderbeurt. Als je altijd alles zelf doet in en om het huis, dan is dit natuurlijk een traktatie.’

Gerelateerde projecten

Voor jonge nieuwbouwwoningen is een tijdige schilderbeurt erg belangrijk. Dat besef leefde ook bij de buurtbewoners van het Ed Hoornikpad in Middelharnis. Zodoende nam Jantien Nagtegaal het initiatief voor een buurtofferte: ‘Samen optrekken met schilderwerk kan zomaar een stuk interessanter zijn voor alle partijen.’

Lees verder

Familie Nagtegaal en familie Kransse

Ed Hoornikpad in Middelharnis

Voor Benschop & Sterling Netwerk Notarissen hebben we in 2021 de buitenboel grondig onder handen genomen. Het kantoor gelegen aan de haven van Goedereede kent vele authentieke details. Dit vraagt om een vaste hand en precisie schilderwerk. Het resultaat, een prachtig statig pand strak in de lak.

Lees verder

Notariskantoor Benschop & Sterling

Goedereede

In het voorjaar van 2017 hebben we de buitenzijde van deze woning in Oostvoorne aangepakt. Een complete sanering van al het stuc en houtwerk was wel nodig. De gevels zijn kaal gemaakt en met een nieuw systeem behandeld.

Lees verder

Sanering woning

Oostvoorne

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.