Dubbele Ring, Sommelsdijk

Familie Wesdijk

Wij kregen de vraag om specialistische zorg te verlenen aan een uniek rijksmonument, namelijk het 17e-eeuwse hoekpand aan de Dubbele Ring te Sommelsdijk. Het pand ademt een bijzondere sfeer en bezit een historisch karakter met authentieke details, wat vraagt om uiterst vakmanschap.

Onder andere hebben we een ruit en glaslatten vernieuwd, gevolgd door een vakkundige schilderbeurt. Het behoud van de oorspronkelijke uitstraling stond hierbij centraal. Door de expertise en toewijding van onze schilders hebben we een resultaat bereikt waar zowel de opdrachtgever als wijzelf uitermate tevreden over zijn.

 

De opdrachtgever heeft zijn grote tevredenheid over het afgeleverde werk geuit, met uitspraken als: “We zijn erg tevreden over het resultaat en daarom ontzettend bedankt! Bovendien waren we blij om jullie ‘blik van waardering’ in de vorm van een snoepblik te ontdekken. Dit gebaar hebben we zeer gewaardeerd.”

 

Als gespecialiseerde professionals hechten wij veel waarde aan het behoud van cultureel erfgoed. Blij dat wij op deze manier onze bijdrage kunnen leveren aan het behoud van lokale historische pracht.

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.