VVE Knooppunt Benedenzandpad, Middelharnis

Meneer Van Alphen

In een complex met meerdere eigenaren is een Vereniging van Eigenaren verplicht. Alle bewoners zijn automatisch lid van deze VvE en gezamenlijk dragen zij de onderhoudskosten voor het complex. Juist voor een VvE is GlansGarant erg interessant.

Meneer van Alphen, voorzitter van VvE Knooppunt in Middelharnis, vertelt over zijn ervaringen met het onderhoudsplan: ‘Ons hele complex omvat veel houtwerk en dan is goed onderhoud belangrijk. Als bewoners ben je daar met elkaar voor verantwoordelijk, daar maken we duidelijke afspraken over. Want we willen achterstallig onderhoud voorkomen en we willen ook voorkomen dat iedereen maar zijn eigen kleur gaat gebruiken. We zijn dan ook in ons nopjes met GlansGarant. Schildersbedrijf Bazen bedacht een roulatiesysteem voor het complex. Nu komt elk onderdeel op tijd aan de beurt. En omdat alles is vastgelegd, zijn we goed op de hoogte van de planning. Ik kan me niet voorstellen hoe we dit zelf zouden moeten organiseren. Een aanrader voor elke VvE.’

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.