Marijkeweg, Ouddorp

Mevrouw Both

‘Wij wonen al 28 jaar in het ouderlijk huis van mijn man,’ vertelt mevrouw Both. ‘Best een flink huis met veel kozijnen, daarom lieten we het buitenschilderwerk altijd doen door een schilder. Tien jaar geleden kwam Schildersbedrijf Bazen bij ons voor een eenmalige schilderbeurt. Andres wees ons toen op iets nieuws: een onderhoudsplan voor tien jaar waarbij je per maand of per jaar een vast bedrag betaalt: GlansGarant.

Afijn, dat leek ons wel wat. Want ook al lieten we het schilderwerk altijd doen, je zit er toch steeds weer tegenaan te hikken. Nu hoeven we nergens meer aan te denken: Nicole belt ons voor de jaarlijkse afspraak en de schilders houden ook precies bij welke kleuren we hebben.

Het ene jaar zijn ze binnen twee uur klaar met de inspectie. Andere jaren duurt het wat langer, vanwege het bijwerken van bijvoorbeeld de onderdorpels. Twee keer waren ze hier zelfs een hele week bezig met de volledige schilderbeurt. Als je altijd alles zelf doet in en om het huis, dan is dit natuurlijk een traktatie.’

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.