Subsidies

De Winterschilder

De korting in de winterperiode heeft als doel om opdrachtgevers te stimuleren meer schilderwerk in de winter te laten uitvoeren. Het is immers nog steeds zo dat in de winter gedurende enkele maanden schilders onnodig werkloos thuis zitten, terwijl er in de zomermaanden vaak meer werk is dan dat er uitgevoerd kan worden.

De Winterschilder geeft deze winter een ijskoude korting van 10% !!!

Is uw pand of woning toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers vinden hier alle informatie over de regeling. Van november tot en met maart staan de (winter)schilders van Schildersbedrijf H. Bazen & Zn paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Bij Schildersbedrijf Bazen. ontvangt u een winterkorting van 10%, zowel over de uurlonen als de materialen. Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 19%) voor binnen- én buitenwerk aan woningen ouder dan 15 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!

De korting geld alleen voor werkzaamheden die 3 of meer dagen in beslag nemen.

U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

BTW verlaging

de BTW op schilderwerk is tegenwoordig verlaagd naar 6%.

Een lager BTW tarief op schilderwerk voor woonhuizen ouder dan 15 jaar. Sinds 1 januari 2000 is het BTW tarief voor schilderwerk verlaagd van 19% naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw huur of koophuis. Deze maatregel kan u een aanzienlijk voordeel opleveren!

Als uw woning ten minste 15 jaar oud is. Want het nieuwe, lagere tarief geldt alleen voor woningen van 15 jaar en ouder. Voor gebouwen met een andere bestemming dan die van een woning geldt dit lagere tarief dus niet.

Hetzelfde professionele vakmanschap NU voor minder geld.

Voor de schilder zelf verandert er in principe niets. Het gaat namelijk om een belastingverlaging. Daardoor kan hij dus evenveel tijd en aandacht aan uw huis besteden. Terwijl het u veel minder kost! Ook als het gaat om een tweede huis of een studentenkamer.

Let op! Uw opdracht wel rechtstreeks via de schilder

De BTW verlaging geldt wanneer u uw opdracht rechtstreeks aan het schildersbedrijf verstrekt of wanneer het schilderwerk separaat geoffreerd is. Wie zijn huis, bijvoorbeeld in het kader van een groter project, via een aannemer laat schilderen is dus 13% duurder uit dan wie dit rechtstreeks via de schilder doet. Daarbij moet u als opdrachtgever een ouderdomsverklaring tekenen. Deze verklaring is het rechtmatig bewijs dat uw huis ouder dan 15 jaar is. Als peildatum wordt hierbij het begin van de bouw van uw woning aangehouden.