Hellevoetsluis

Turfweide

‘In 2010 sloten mijn man en ik voor tien jaar een onderhoudsplan af van GlansGarant. Ieder jaar kwam Andres de kwaliteit van het schilderwerk controleren. Als er extra bescherming nodig was, dan kwam een schilder een zwakke plek netjes bijwerken.’

‘Uitstekende service: altijd een vriendelijk woord, bellen om een afspraak te maken. Ik ben dik tevreden, daarom heb ik na de laatste inspectiebeurt in 2019 mijn abonnement weer met tien jaar verlengd. Volgend jaar komen de schilders mijn huis opnieuw schilderen. Ik kijk ernaar uit!’

Gerelateerde projecten

Voor Benschop & Sterling Netwerk Notarissen hebben we in 2021 de buitenboel grondig onder handen genomen. Het kantoor gelegen aan de haven van Goedereede kent vele authentieke details. Dit vraagt om een vaste hand en precisie schilderwerk. Het resultaat, een prachtig statig pand strak in de lak.

Lees verder

Notariskantoor Benschop & Sterling

Goedereede

In het voorjaar van 2017 hebben we de buitenzijde van deze woning in Oostvoorne aangepakt. Een complete sanering van al het stuc en houtwerk was wel nodig. De gevels zijn kaal gemaakt en met een nieuw systeem behandeld.

Lees verder

Sanering woning

Oostvoorne

In Dirksland zijn 11 luxe appartementen gebouwd in traditionele stijl. In het voorjaar 2013 hebben we het complete schilder en behangwerk van dit mooie gebouw verzorgd.

Lees verder

Appartementen De Nieuwe Gooye

Dirksland

Schildersbedrijf bazen

Ook alles strak in de lak?

Bij Bazen verzorgen we uw schilderwerk. Binnen en buiten. Bij u thuis en voor uw organisatie. Wij houden ons bezig met meerjarig onderhoud, het vervangen van glas, behangen of het herstellen van houtrot. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar vertellen we u graag meer over.