Uniplan Werkt Gegarandeerd

10 jaar uw huis goed geschilderd voor een vast bedrag per jaar.

Schildersbedrijf Bazen. is sinds 2009 Uniplan dealer.
Binnen Uniplan kunnen alleen OnderhoudNL Garantie bedrijven werkzaam zijn, dit een voorwaarde en waarborg voor te leveren kwaliteit. Zo onderscheiden we ons in kwaliteit en service.

Dat is Uniplan.

Uw eigen huis is een kostbaar bezit.
Eigendom waar u trots op bent, wat u koestert.
Regen, vocht, vorst en hitte doen elke dag, jaar in jaar uit een aanslag op uw bezit.
Jarenlang goed onderhoud zorgt ervoor dat de elementen geen kans krijgen. Uw eigen huis blijft zijn waarde behouden.

10 jaar Uniplan schildersbedrijf Bazen. onderhoud werkt gegarandeerd.
Onderhoud is een serieuze zaak. Vooral als het om uw eigen woning gaat. Slecht of onregelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de kosten uiteindelijk duurder uitvallen. En dat terwijl regelmatig en professioneel uitgevoerd onderhoud de kosten in de hand houdt.

Regelmatig professioneel onderhoud betaald zich terug.

Een huis hoeft niet altijd opnieuw geschilderd te worden. Nadat het grote onderhoud is uitgevoerd bent u er even vanaf. Maar dat geld niet voor alles. Liggende delen hebben meer te lijden. Houtwerk op de zonzijde verweert eerder en beschadigingen kunnen de beschermende verflaag aantasten. Dat gebeurt nu eenmaal. Ieder huis heeft dus zijn jaarlijkse onderhoud nodig, het ene jaar wat meer, andere jaren wat minder. Door een speciaal op uw woning afgestemd onderhoudsschema weet de schilder wat extra aandacht nodig heeft, en komt hij dus nooit te laat. Zo gaat uw huis en schilderwerk langer mee.

Hoe gaat dat in z’n werk.

U neemt contact op met Schildersbedrijf Bazen. en we maken een afspraak om samen met u de huidige staat van het schilderwerk op te nemen. Deze uitgebreide opname vormt de basis voor de begroting. Alle kosten voor het op peil brengen en houden van uw woning gedurende de looptijd van het abonnement (4 of 10 jaar) worden meegenomen. Ook houdt de schilder rekening met de specifieke ligging van de woning en de kleuren die u wenst. Daarbij hoort een uitgekiend onderhoudsplan waarin van tevoren alle schilderbeurten en inspecties zijn meegenomen. Normaal zou u de kosten hiervan in het jaar van uitvoering moeten betalen. En dan wordt een grote schilderbeurt nog wel eens uitgesteld. Bij het Uniplan abonnement spreidt u de kosten over de looptijd van het abonnement. U wilt immers elk jaar dezelfde bescherming voor uw eigen huis. Ongeacht dat de werkzaamheden per jaar wisselen. Het Uniplan abonnement geeft u die jaarlijkse
bescherming en rekent daar een vast bedrag voor. Zo weet u waar u aan toe bent. Elk jaar een prima onderhouden huis, voor steeds hetzelfde bedrag.

Uniplan is er voor elke woning, bedrijfspand, appartementencomplex, school of ander gebouw

Voorbeeld: U neemt een abonnement voor 10 jaar. Uw woning wordt compleet geschilderd